Anteckningsblock med personlighet

anteckningsblockÄr du trött på att bara köpa anteckningsblock på nätet med enfärgade framsidor och färgglada mönster på omslaget och dessutom till ett ganska dyrt pris? Du kan göra slut på den eran av ditt liv. Anteckningsblock används till alla möjliga saker – skolanteckningar, brev, dikter, teckningar, dagböcker, tankar, minnesanteckningar och noveller. Trots detta finns inget anteckningsblock i hela världen med samma innehåll. Precis som alla människor är olika är också anteckningarna olika. Varför ska vi då ha likadana anteckningsblock?

Anteckningsblock bör vara precis lika personliga som anteckningarna. Därför finns idag butiker, framför allt på Internet, som tillåter dig att tillverka ditt eget omslag till ditt block. Välj fritt bland olika färger och mönster för att göra ditt block snyggt och precis som du vill ha det. Du kan också välja att ha ett egentaget foto som omslagsbild vilket gör ditt anteckningsblock ännu mer personligt och roligt att skriva i.

Vissa butiker låter dig även bestämma hur sidorna ska se ut och det är också en viktig fråga när det gäller vilket anteckningsblock som passar dig bäst. Blanka sidor? Rutiga? Linjerade? Breda eller smala linjer? Möjligheterna är många och inspirationen kommer att flöda som aldrig förr när du får ditt helt egendesignade block i handen.