En mapp får man aldrig för mycket av

mappSöker du efter ett ställe att lägga dina papper i? Du kan köpa en mapp i butik, både bokhandlar och butiker för kontorsmaterial. Numera är det lite klurigt att hitta sådana butiker, men med hjälp av en sökning på Google, Eniro eller Hitta.se kan du snabbt se var dina närmaste butiker finns.

Det enklaste kan vara att handla din mapp i en vanlig matvarubutik, som Ica Maxi eller Coop Forum som ofta, förutom mat, har en avdelning för kontorsvaror. Där hittar du ett mindre utbud av mappar eftersom butikerna inte har det som specialområde, men det duger gott om du inte är så kräsen. I mindre butiker, som bokhandlar, är det i många fall dyrare att köpa en mapp, än om du går till butiker för kontorsmaterial eller grossisthandlare. För att hitta det bästa priset kan du jämföra olika priser på mappar i de butiker som finns där du bor.

När du handlat din mapp behöver du inte vänta på att någon ska leverera varan, utan du tar med dig den hem själv. En fördel som nätet inte kan erbjuda. Praktiskt och smidigt för dig som behöver en mapp redan nu!