Etikettskrivare är hårda saker

eikettskrivareEn etikettskrivare är inte bara bra till att skriva ut etiketter till olika saker, de är också ganska tunga saker som går väldigt bra att kasta på människor som man blir arg på. Självklart rekommenderar man inte denna användning av etikettskrivare. Man kan allvarligt skada någon ifall man inte är försiktig.

http://xn--mrkmaskiner-l8a.com/etikettskrivare/

Fast när man kastar sådana saker efter någon så brukar man inte vara på den försiktigare sidan så att säga. Det som är bra är att man oftast inte köper etikettskrivare specifikt för att kasta efter någon, utan för att man faktiskt vill skriva ut någon etikett eller annan, vilket antagligen är anledningen till att de inte regleras hårdare. Det är ju trotts allt inte så vanligt att etikettskrivare kommer upp som mordvapen i utredningar eller i misshandelsfall.

Och antagligen är inte en etikettskrivare tillräckligt tung och hård för att faktiskt ha ihjäl någon, bara ge en lindrig hjärnskakning ifall man har lite otur. Och har du riktigt tur så kan du fortfarande använda din etikettskrivare efter att du kastat den första gången, andra gången lär den inte fungera längre, så var försiktig med hur många gånger du faktiskt kastar den. Så tänk ordentligt innan du kastar.