Träning i Täby Näsby park året runt

Har du anknytning till Näsby Park i Täby? Kanske bor du där, ska befinna dig där en period eller vill upptäcka området? Kanske vill du träna under tiden?

 http://www.balancetraining.se/vara-anlaggningar/balance-taeby-i-naesby-park.html

Näsby Park i Täby har möjligheter till träning oavsett vad för träning man letar efter. Den som vill träna inomhus kan vända sig till något av gymmen – SATS, Friskis & Svettis, sporthallar med aktiviteter och wellness- och yogacenter för att ge några exempel. Träning i Täby Näsby Park inomhus erbjuder alltså det mesta inom ramen för idrott.

Träning i Täby Näsby Park för den som tycker om att vara utomhus är inte obefintligt. Att välja på här finns aktiviteter såsom skridskor, simning och bad, vindsurfing, promenader i vackra områden vid Värtan, löpning i samma område eller runtom i Näsby Park och pulkabackar på vintern. Med lite fantasi kan även parkerna Näsa äng och Centralparken användas som träning i Täby Näsby Park. Tänk vad gräsmattor, stigar och lösa stenar kan användas till, och dessutom i en vacker miljö! Näsby Park är också vänligt för cykelutflykter, hundpromenader och båtaktiviteter vid hamnen i Värtan.